Welkom op onze website

Sedert 1988 zijn wij een belangrijke leverancier binnen de medische wereld, meer bepaald binnen het vakgebied van de Nucleaire Geneeskunde, de Radiotherapie en de Radiologie, met overlapping binnen het vakgebied van de Chirurgie in het kader van de Sentinel Node procedure.

Wij nodigen u uit kennis te maken met onze web site, wij hebben een inspanning gedaan om deze voor u zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en hopen hierin te zijn geslaagd.

Navigeer via de hoofdbalken, klik hiernaast op de categorie van uw keuze of gebruik de krachtige search module bovenaan.

Klik op de sectie New Products telkens u onze web site bezoekt. Schrijf u in op onze Newsletter wanneer u ons voor de eerste maal bezoekt.

Via het Contact formulier kunt u uw prijsaanvragen doen of kunt u uw reacties kwijt.
Hier kunt u ook registreren voor toegang tot de VIP area van onze web site.
U krijgt dan na goedkeuring een user name en password toegestuurd per mail.

Indien u een bestaande klant bent, danken wij u voor het gestelde vertrouwen en beloven u deze traditie in de toekomst verder te zetten.

Bent u een nieuwe klant, dan nodigen wij u uit kennis te maken met ons ruim aanbod van producten en vast te stellen dat ons aanbod uw verwachtingen ruimschoots zal overtreffen.

Tot slot nog dit : onze web site is ééntalig Engels, dit gezien het internationaal karakter van ons cliënteel. Wij danken u voor uw begrip.

Met vriendelijke groeten,

Philip A. M. ROBBENS
Bestuurder